Doe hetzelf pakketten

Icon_1Beschikt u over handige handjes? Of heeft u een vriend of familielid die over goede technische vaardigheden beschikt? Meijer Zonnepanelen denkt ook dan met u mee! Misschien is een Doe Het Zelf-Pakket wel iets voor u! Dan bespaart u zich een groot deel van de montagekosten en wordt de totaalprijs van uw investering in zonnepanelen nòg aantrekkelijker!

Het Drie Stappenplan van Meijer Zonnepanelen
Wij kunnen met u een prima afspraak maken op basis van de volgende stappen:

Stap 1: Meijer Zonnepanelen geeft u advies over de totale installatie die het beste bij uw omstandigheden past. Voor dit advies betaalt u € 100. Vervolgens levert Meijer u het Doe Het Zelf Pakket van dit merk. De kosten van bestellen en bezorgen bedragen € 25.

Stap 2: Met uw doe het zelf vaardigheden plaatst u de installatie op het dak en binnenshuis. Deze montagekosten bespaart u op uw totale investering.

Stap 3: U vraagt Meijer Zonnepanelen om na de plaatsing een inspectie en nacontrole te doen. U betaalt hiervoor slechts € 45.

De Doe Het Zelf Pakketten
Klik hier voor de pakketprijzen voor Schuine daksysteem en voor Plat Daksystemen.

Onderhoud en Service

Eens per jaar inspectie en onderhoud
Uw zonnepanelen, energie-omvormer en randapparatuur vragen één keer per jaar om een gedegen inspectie, doormeting en onderhoud. De ervaren monteurs van Meijer Zonnepanelen controleren gedetailleerd de werking van de energie-omvormer en het randapparatuur en speuren naar onverhoopte storingen in de energie-omvorming. Door optische controle van de zonnepanelen op oneffenheden en vuilvorming weet u meteen of een aanvullende schoonmaak of herstel van (kleine) schade van de zonnepanelen gewenst is.
Door het unieke Onderhoud- en Service-abonnement van Meijer Zonnepanelen blijft u jarenlang verzekerd van een optimaal rendement uit uw zonnepanelen.

€ 45 per jaar plus extra korting!
Het jaarlijks Onderhouds- en Service-abonnement kost u slechts € 45 inclusief btw per jaar. Wordt tijdens deze inspectie een onvolkomenheid ontdekt, dan kunnen wij dit vaak meteen voor u oplossen. U heeft op dat moment recht op 10% korting op het reguliere uurtarief en 15% korting op de prijs van materialen die moeten worden vervangen. Dàt is het extra voordeel van het jaarlijkse Onderhouds- en Service-abonnement van Meijer Zonnepanelen.

Service bij storing:  24 / 7 noodhulpverlening
Het kan gebeuren dat door welke omstandigheid dan ook uw installatie een storing geeft. Ook dan staan wij vanzelfsprekend voor u klaar met onze storingsdienst. Wij staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Het noodnummer bij storingen
is 0598-612688 of 06-30098641. In geval van storing zijn onze reguliere storingstarieven van toepassing. Vraagt u hier naar als u een storing meldt en gebruik gaat maken van onze storingsmonteur.

 

Zonnepanelen mèt en zonder subsidie

Het financiële voordeel van zonnepanelen
Natuurlijk wilt u een rekenvoorbeeld zien van het financiële voordeel dat uw investering in zonnepanelen brengt. Meijer Zonnepanelen rekent u dit voor uit zodat u een zeker gevoel krijgt over uw investering. Klik hier voor het financieel voordeel van zonnepanelen.