Doe hetzelf pakketten

Icon_1Beschikt u over handige handjes? Of heeft u een vriend of familielid die over goede technische vaardigheden beschikt? Meijer Zonnepanelen denkt ook dan met u mee! Misschien is een Doe Het Zelf-Pakket wel iets voor u! Dan bespaart u zich een groot deel van de montagekosten en wordt de totaalprijs van uw investering in zonnepanelen nòg aantrekkelijker!

Het Drie Stappenplan van Meijer Zonnepanelen
Wij kunnen met u een prima afspraak maken op basis van de volgende stappen:

Stap 1: Meijer Zonnepanelen geeft u advies over de totale installatie die het beste bij uw omstandigheden past. Voor dit advies betaalt u € 100. Vervolgens levert Meijer u het Doe Het Zelf Pakket van dit merk. De kosten van bestellen en bezorgen bedragen € 25.

Stap 2: Met uw doe het zelf vaardigheden plaatst u de installatie op het dak en binnenshuis. Deze montagekosten bespaart u op uw totale investering.

Stap 3: U vraagt Meijer Zonnepanelen om na de plaatsing een inspectie en nacontrole te doen. U betaalt hiervoor slechts € 45.

Bestel_ButtonHieronder treft u de pakketprijzen voor schuine- en plat daksystemen. Klik op de BESTEL HIER knop om naar het bestelformulier te gaan.

Schuindaksysteem                                                 Platdaksysteem

Pakketten ALGEMEEN