Zonnepanelen

Icon_1Uw duurzame en schone energiebron in huis
De zon is een onuitputtelijke energiebron. Zonnepanelen zetten deze energie duurzaam om in stroom. Energie van de zon brengt u een flink lagere energierekening en u draagt bij aan een schoner milieu in onze wereld. Fossiele brandstoffen raken op, ze zijn milieuvervuilend en worden ieder jaar gemiddeld 9% duurder in productie. De zon blijft schijnen, is schoon en de zon rekent u geen tarief voor haar energie.

Meijer geeft u advies hoe u zonnepanelen het meest gunstig kunt gebruiken zodat u het hoogste rendement haalt uit uw investering. De monteurs van Meijer zijn ervaren met zonne-energie en met hun deskundige visie brengen ze u het startsein van een nieuwe boeiende periode: uw eigen energiebron in huis!

Uw investering krijgt extra zekerheid met het uitgekiende jaarlijkse onderhoud door dezelfde monteurs. Zodat u minstens 20 jaar kunt genieten en profiteren van de hoogwaardige zonnepanelen van Meijer!

Het financiële voordeel van zonnepanelen
Natuurlijk wilt u een rekenvoorbeeld zien van het financiële voordeel dat uw investering in zonnepanelen brengt. Meijer Zonnepanelen rekent u dit voor uit zodat u een zeker gevoel krijgt over uw investering. Klik hier voor het financieel voordeel van zonnepanelen.

Bekijk uw duurzaam voordeel in 5 minuten
Klikt u op onderstaande korte film en een bekende wetenschapper vertelt u wat uw duurzame voordeel is als u investeert in zonnepanelen.

 

Zonnepanelen mèt en zonder subsidie

Zowel in Nederland als in Europa wordt subsidie beschikbaar gesteld voor mensen die zonnepanelen aanschaffen. Dat geeft een extra financieel voordeel. Maar zelfs zonder subsidie is de investering in zonnepanelen rendabel. Klik hier voor een heldere uitleg.

 

Informatie

Interesse in energie besparen met zonnepanelen, klik hier om het contactformulier in te vullen of bel ons.